pvp event 9.10.09 kde sme rozmlatili cely darkshire xD
Autor
Zpráva
Julien Pokročilí spamer
Poèet pøíspìvkù : 126 Age : 31 Location : Slovakia, Dunajská Streda :D gengsterské mesto Registration date : 24. 11. 08
Předmět: pvp event 9.10.09 kde sme rozmlatili cely darkshire xD Tue Feb 10, 2009 11:02 am
Bol to den ako kazdy iny, plny vzrusujucich psich stekotov a orgiach pod oknom kde tak odrazu nasa milovana Sathira (sairre/ rozhodla zautocit na alikov to bol ich posleny den pac sme zabijali setko co sme videli od lvl 10 az po 70 a jasne ze som mal pri tom cigo v hube teraz sa posnazim vymenovat setkych co tam boli ak na nekoho zabudnem pls pardon takze : JA cize hulihen Reprobate ako jedina 70 Anawi moja snoubenka Sairre reproho Tiboo a Monica- co dodat Halfhangen Neuras nasi aktivny clenovia a jasne nezabudnem sem nasrat aj nake screeny ale mam ich malo ale upozornujem ze su z mojho pohladu cize uvidite aj action bar :-P out of range posedenie pri borovicke pohlad na sairre a tiba pohlad na roztraseny darkshire repro a jeho dazd mrtvy darkshire spolocna fotka viem ze moje screeny nestoja ani za holy... ale snazil som sa
pvp event 9.10.09 kde sme rozmlatili cely darkshire xD