| Vzpomínky na doby minulé... | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nomilktoday Looser
Poèet pøíspìvkù : 3 Registration date : 28. 06. 09
| Předmět: Vzpomínky na doby minulé... Mon Aug 31, 2009 9:47 am | |
| Určitě si se mnou rádi zavzpomínáte: | |
|
| |
Nofu Moderator
Poèet pøíspìvkù : 115 Registration date : 22. 11. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Mon Aug 31, 2009 9:58 am | |
| Jo to byly časy Škoda že už jsem ty staré screeny promazal, něco bych se přihodil. Ale zkusim se podívat, jestli mi tu něco nezbylo | |
|
| |
Poster Pokročilí spamer
Poèet pøíspìvkù : 179 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Mon Aug 31, 2009 10:03 am | |
| jeee ja sem na jednej fotkeeeee | |
|
| |
Poster Pokročilí spamer
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Mon Aug 31, 2009 3:06 pm | |
| | |
|
| |
siLLas Admin
Poèet pøíspìvkù : 308 Age : 35 Location : hajzlíčkův bronx Registration date : 21. 11. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Tue Sep 01, 2009 2:52 am | |
| tož tak já taky něco přihodim tááákže... začátk, kterej pamatuju jen já, pár tejdnů před tim, co sem převzal šéfování RoH tož tu něaký screeny z guild.focení: 1/42/43/44/4guild event - běh z teldrasilu do booty bay s elfem/elfkou lvl 1 - brutální jízda, hlavně když vás reskillovali horďáci klikobčas se taky zašlo do hospůdky... čekání na odvoz do if a následná pitkatu je pár výletů: jako lowíci v maraudonu u "princezny"viva la bugnias...anzu v sethekku normal xDpokaždý sme dopadli asi takhle no :-/sbírali sme veškerou svou sílu, abychom tu elitu sejmuliněaký ty soukromý screeny: co dodat...bugnias powaačlověk by čekal něakou normální odměnu za splněnej q a oni ho odměněj plastickou operací...s mazlíkemkdyž se daří, tak sedařídoba, kdy šel narnias do kytek, tak se každej den konal výlet do v té době nejtěžší instance - HYJAL! 1/32/33/3v dobách, kdy narnias nefungoval (celkem dost často!), chodilo se blbnout na různý funka málem sme ho dali ve dvou...onixia | |
|
| |
challenge Lamka
Poèet pøíspìvkù : 7 Age : 39 Location : thunder bluff Registration date : 14. 08. 09
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Tue Sep 01, 2009 7:58 am | |
| a ja ze mi na tech screenech porad a porad neco nevoni...a EJHLE - oni to tam smrdej alici btw hrajete este obcas na narnu nebo uz jen TS? ze bych prehodil na warovi prot na arms a kouknul se tam nekde po vas ps: je tu nekolik vazne uzasnejch smajlu napr nebo x) | |
|
| |
Nofu Moderator
Poèet pøíspìvkù : 115 Registration date : 22. 11. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Tue Sep 01, 2009 8:55 am | |
| Já (nofu) a bratr (reprobate, repro, sillas a ještě X dalších nicků), už na narn nechodíme vůbec | |
|
| |
Julien Pokročilí spamer
Poèet pøíspìvkù : 126 Age : 32 Location : Slovakia, Dunajská Streda :D gengsterské mesto Registration date : 24. 11. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Tue Sep 01, 2009 10:18 am | |
| jeej very very nice fotky skoda ze este vtdy som nesmrdel to az daaleko daleko a pak ked som hral az nekde pri 60+ som sa zacal ukazovat na narne ludom v guilde a cistu slavu svojho uchylneho mena dosiahol som az vo Freedom Anarchy na TWine, to boli najlepsie casy na to mam najkrajsie spomienky si pametam ako sme zalozili guildu bili sme 6 a pak sme sa rozrastli az slzy mi vysli z očú dam potom aj nake fotecky ae teraz som na inom compe... FA 4EVER!!! | |
|
| |
Poster Pokročilí spamer
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Tue Sep 01, 2009 10:52 am | |
| ja uz na narniase nehraju, vymenil som totiz svojho locka na narniase za terajsieho prot pala shadyho | |
|
| |
siLLas Admin
Poèet pøíspìvkù : 308 Age : 35 Location : hajzlíčkův bronx Registration date : 21. 11. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... Tue Sep 01, 2009 11:10 am | |
| já se tam občas ukážu, abych pokecal se starejma známejma, ae to je tak maximálně jednou za měsíc... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vzpomínky na doby minulé... | |
| |
|
| |
| Vzpomínky na doby minulé... | |
|